L’EXPOSICIÓ “L’AIGUA DESPRÉS DE LA COVID19” INICIA GIRA PER LLEIDA A MOLLERUSSA

La fira de Sant Josep de Mollerussa és la primera parada de l’exposició “L’aigua després de la Covid19”, produïda per la Fundació Impulsa Talentum XXI amb el suport d’Agbar i la Diputació de Lleida. L’exposició, que recull el curs de l’aigua des que cau en alta muntanya fins que arriba al mar, fa un repàs a l’ús i aprofitament de l’aigua en cadascun dels àmbits: rural, urbà, industrial, la vall, l’alta muntanya i els regadius, les zones costaneres, el delta i el fons del mar, tot repassant també aspectes sobre la biodiversitat, dades rellevants sobre com l’aigua és important en el nostre dia a dia, i frases populars que ens recorden que l’aigua, la pluja i els rius han esdevingut, històricament, elements naturals centrals del nostre país.

L’exposició va ser inaugurada per l’Alcalde de Mollerussa, Marc Solsona; el vicepresident de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre; el diputat de medi ambient de la Diputació de Lleida, Jordi Llanes, i el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure, a més a més de l’equip de la Fundació Impulsa Talentum XXI, presidida per Bru Recolons, i el comissari de l’exposició, Albert Torras amb el cap de màrqueting, Martí Roca.

L’exposició es podrà veure al larg dels propers mesos arreu de les comarques lleidatanes, en municipis i centres escolars, gràcies al suport de la Diputació de Lleida.

L’exposició “L’aigua després de la Covid19” ha comptat amb el suport de la Diputació de Lleida, Agbar, l’Agència Catalana de l’Aigua, l’Ajuntament de Mollerussa, el Reial Cercle Artístic de Barcelona, Fira de Mollerussa, La Mira, i la Welcome Talent Society.

Comparte esta entrada:

Si te interesa conocer nuestras próximas actividades contacta con nosotros

Scroll al inicio