LA FUNDACIÓ IMPULSA TALENTUM XXI TEIXEIX ALIANCES AMB L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE MUNICIPIS

El president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, Bru Recolons, va mantenir una reunió de treball aquest dilluns amb el president de l’Associació Catalana de Municipis, Lluís Soler, i la secretària general de l’organisme, Joana Ortega, acompanyat pel director del Catalonia Talent, Albert Torras. La reunió, a la seu de l’ACM va servir per teixir una estratègia d’aliances que permeti detectar talent emprenedor arreu del territori català, per mitjà de l’establiment de delegacions de la Fundació, en forma de nodes de detecció, amb vincles amb institucions i entitats descentralitzades.

L’exemple que Recolons aportà és l’acord que s’acaba de tancar des de la Fundació amb una escola de negocis de Granollers, que permetrà que al Vallès Oriental aquesta entitat serveixi de punt d’atracció, detecció, concentració i incubació de projectes d’empreses i emprenedors. Segons Recolons “volem descentralitzar la recerca i el suport al talent. Catalunya disposa d’un teixit empresarial, formatiu, creatiu, descentralitzat. Arreu del territori neixen empreses i projectes innovadors cada dia, i a través d’aquesta xarxa hem de ser capaços de trobar-los, i impulsar-ne el seu creixement i arribada al mercat, ja sigui amb inversió local o d’altre procedència”.

El president de l’Associació Catalana de Municipis, que integra el 99% dels municipis de Catalunya, i la totalitat dels Consells Comarcals a més de les quatre diputacions, va mostrar la disposició de l’ens a difondre aquesta proposta per tal de trobar les institucions públiques o privades que ajudin a la xarxa de punts de detecció i incubació de projectes.

Comparte esta entrada:

Si te interesa conocer nuestras próximas actividades contacta con nosotros

Scroll al inicio