La Fundació Impulsa Talentum celebra l’aliança entre Stoneweg i SEEDS XR

La Fundació Impulsa Talentum es complau a anunciar amb orgull que Stoneweg Places & Experiences, la primera platafoma d’inversió que concep una divisió especialitzada d’alt nivell per crear producte cultural des de la màxima ambició i excel·lència, ha sumat al seu teixit l’equip de SEEDS XR, guardonat per la Fundació temps enrere.

Aquesta col·laboració representa un pas important en la consolidació d’un ecosistema cultural innovador i de qualitat, reafirmant el compromís d’Stoneweg en l’impuls i el suport al talent creatiu i tecnològic. SEEDS XR, conegut per la seva excel·lència en l’àmbit de la realitat augmentada i virtual, aportarà la seva experiència i visió pionera al nou projecte de Stoneweg, ampliant les fronteres de la creació cultural amb tecnologies immersives d’avantguarda.

La Fundació Impulsa Talentum va reconèixer el potencial de SEEDS XR en una cerimònia anterior, destacant la seva capacitat per transformar l’experiència cultural i educativa a través de la tecnologia. L’aliança amb Stoneweg no només valida aquesta visió, sinó que també ofereix una plataforma robusta per al creixement i l’expansió de SEEDS XR.

“Ens sentim immensament orgullosos de veure com una de les iniciatives que vam guardonar creix i es desenvolupa en col·laboració amb un actor tan rellevant com Stoneweg,” va declarar Bru Recolons, President de la Fundació Impulsa Talentum. “Aquesta unió simbolitza la convergència de talent, innovació i excel·lència, elements que considerem fonamentals per al desenvolupament cultural i tecnològic del nostre temps.”

Aquesta aliança promet no només l’enriquiment del panorama cultural, sinó també la creació de noves oportunitats per als creadors, desenvolupadors i artistes que treballen en la intersecció de la cultura i la tecnologia.

Sobre la Fundació Impulsa Talentum: La Fundació Impulsa Talentum té com a missió identificar, fomentar i premiar el talent en diverses disciplines, amb un enfocament especial en aquelles iniciatives que combinen creativitat i innovació tecnològica. A través de premis, beques i programes de suport, la Fundació treballa per construir un futur on el talent pugui florir i contribuir de manera significativa a la societat.

Sobre Stoneweg: Stoneweg és un fons d’inversió pioner en la creació d’una divisió especialitzada en producte cultural d’alt nivell. Amb un enfocament en la màxima ambició i excel·lència, Stoneweg inverteix en projectes que fusionen cultura i innovació, promovent la creació d’experiències culturals úniques i de qualitat.

Sobre SEEDS XR: SEEDS XR és una empresa capdavantera en el desenvolupament de solucions de realitat augmentada i virtual. Amb una trajectòria reconeguda per la seva innovació i excel·lència, SEEDS XR transforma la manera en què les persones experimenten la cultura i l’educació a través de tecnologies immersives.

Comparte esta entrada:

Si te interesa conocer nuestras próximas actividades contacta con nosotros

Scroll al inicio