Esportainment, Herramientas para la Fidelización Interna de las organizaciones. La Fundación Impulsa Talentum, presente en el GES 2023

La Fundació Impulsa Talentum estarà present a la propera edició del GES aquest dijous 26 de novembre. El Global Esportainment Summit a Barcelona és la trobada més important d’Europa en esports electrònics.

Seguint l’acord de col·laboració entre ambdues institucions, la Fundació Impulsa Talentum té com a objectiu presentar com el sector de l’esportainment pot ser utilitzat com a eina per millorar el rendiment dels treballadors, fidelitzar el talent i fins i tot millorar la salut dels membres de les empreses i organitzacions.

Segons Bru Recolons, president de la Fundació, “volem trencar el paradigma que la realitat virtual i els videojocs són elements distorsionadors i poc saludables. Hem demostrat que l’ús adequat dels esports electrònics i del joc a l’interior de les empreses millora el rendiment laboral, ajuda a establir relacions entre equips i estimula el cervell per ser més productius i eficients“. Recolons conclou: “És una eina per identificar i potenciar tant les habilitats suaus com les habilitats tècniques, en definitiva, per potenciar el nostre talent“.

En aquest sentit, la jornada inclourà una ponència del fundador i CEO de l’Integrated Systems Europe i vicepresident de la Fundació Impulsa Talentum, Michael Blackman, sobre el valor de l’audiovisual en el futur de les empreses, no només per a la comunicació externa sinó també per a les relacions organitzacionals. El Dr. Marc Montolio, de Lucatia i PRESBIT, introduirà un element que va més enllà amb el títol “Visió i activitat cerebral en RV, impacte positiu?”.

Seduir el talent i fer les nostres empreses més atractives per eliminar la rotació de col·laboradors, així com fidelitzar el talent, serà l’última part de la jornada, mitjançant una Keynote per part del president de la Fundació Bru Recolons i l’arquitecte de sistemes informàtics PhD. José Nájera, centraran l’atenció en com les empreses del sector del joc poden, en un entorn competitiu, hostil i molt canviant, millorar les seves estratègies per conservar el talent i eliminar l’excés de rotació, que amenaça el seu creixement.

Comparte esta entrada:

Si te interesa conocer nuestras próximas actividades contacta con nosotros

Scroll al inicio