ACORD DE COL·LABORACIÓ ENTRE LA CCMA I LA FUNDACIÓ IMPULSA TALENTUM XXI PER A LA DIFUSIÓ DE LA CULTURA DE L’EMPRENEDORIA, EL TALENT I LA INNOVACIÓ

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) i la Fundació Impulsa Talentum XXI han signat un acord de col·laboració per a la difusió de les activitats organitzades per la Fundació, com, per exemple, els Premis Talent.

Aquest migdia, la presidenta en funcions de la CCMA, Núria Llorach, i el president de la Fundació Impulsa Talentum XXI, Bru Recolons, han signat un acord de col·laboració que té com a objectiu la difusió de temes relacionats amb la cultura de l’emprenedoria, el talent i la innovació. En aquest sentit, els mitjans de la CCMA, a través de diferents espais, es faran ressò de les activitats organitzades per la Fundació, com els Premis Talent.

El projecte Talent va néixer l’any 2015 amb l’objectiu de fomentar la cultura de l’emprenedoria i la innovació i per difondre el talent passat, present i futur de Catalunya. Per aconseguir-ho, la Fundació compta amb les eines següents: Premis Talent, Catalonia Talent i Welcome Talent Society.

Aquest acord s’emmarca en la missió de promoció i difusió de la cultura que té la CCMA, i en el seu compromís per garantir la cobertura dels grans esdeveniments culturals i dels festivals més rellevants del país, a través de la col·laboració amb aquelles institucions que treballen per fomentar la cultura, l’educació, la creació i la innovació.

Comparte esta entrada:

Si te interesa conocer nuestras próximas actividades contacta con nosotros

Scroll al inicio